روش تکراری سه گامی برای حل معادلات غیر خطی و کاربردهایی از آن

پایان نامه
چکیده

در پایان نامه به معرفی یکی از شیوه های حل معادله ی غیر خطی f(x)=0 ، موسوم به روش های تکراری می پردازیم. در فصل اول روش های تکراری یک گامی را معرفی می کنیم. چون این روش ها سرعت همگرایی و شاخص کارآیی پایینی دارند، به معرفی روش های دو گامی در فصل دوم می-پردازیم. در نهایت، در فصل سوم، با تکیه بر مطالب فصل اول و دوم، روش سه گامی جدیدی را ارائه می دهیم که دارای مرتبه ی همگرایی 8 و شاخص کارآیی 5157/1 می باشد.

۱۵ صفحه ی اول

برای دانلود 15 صفحه اول باید عضویت طلایی داشته باشید

اگر عضو سایت هستید لطفا وارد حساب کاربری خود شوید

منابع مشابه

روش هاى چند گامی مستقل از مشتق برای حل عددی معادلات غیر خطی

در این مقاله٬ خانواده­ای از روش­های چند گامی کارا و مستقل از مشتق را برای حل عددی معادلات غیر­خطی بیان می­کنیم. این روش­های چند گامی مبتنی بر چند جمله ­ای درونیاب نیوتن و روش تجزیه آدومیان[1] بهبود یافته می­باشند. مرتبه همگرایی این روش­ها را محاسبه می­کنیم و با استفاده از چند مثال کارایی روش­های چند گامی مستقل از مشتق را  نشان می­دهیم.

متن کامل

روش های تکراری چند گامی برای حل معادلات غیر خطی و کاربردهایی از آن با استفاده از نرم افزارهای متلب و میپل

در این پایان نامه به معرفی دو الگوریتم ریشه یابی برای حل معادلات غیر خطی می پردازیم. در فصل اول روش های تکراری یک گامی را معرفی می کنیم. چون این روش ها سرعت همگرایی و شاخص کارایی پایینی دارند، روش های دو گامی را در فصل دوم معرفی می کنیم. در فصل سوم، الگوریتمی را معرفی می کنیم که دارای مرتبه همگرایی منحصر به فرد ‎10 و ضریب کارایی بهینه ‎1.78‎ می باشد و در نهایت در فصل چهارم الگوریتمی را معرفی ...

15 صفحه اول

روش تفاوتهای محدود در حل معادلات غیر خطی صفحات

در مرجع (1) طریقه حل معادلات غیر خطی صفحات با استفاده از روش تفاوتهای محدود ذکر شده است در آن مقاله با استفاده از معادلات فن کارمن که شامل دو معادله دیفرانسیل مرتبه چهار بر حسب تغییر مکان قایم (W) و تابع تنش اری (F) است تنش های و تغییر مکان صفحات تحت اثر بار یکنواخت بدست آمده است . از آنجایی که استفاده از طریقه تفاوتهای محدود در حل معادلات دیفرانسیل غیر خطی احتیاج به روشهای حساب عددی به خصوص...

متن کامل

روش های تکراری مرتبه سوم و چهارم مستقل از مشتق برای یافتن ریشه های تکراری معادلات غیر خطی

در این مقاله، دو خانواده جدید از روش­های مرتبه سوم و چهارم برای یافتن ریشه­های چندگانه از معادلات غیرخطی معرفی می­گردد. هریک از آن­ها نیاز به برآورد تابع و دوتا از مشتقات مرتبه اولشان در تکرار دارد. چند مثال عددی جهت نشان­دادن روش مذکور آورده شده­است.

متن کامل

منابع من

با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید

ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده

{@ msg_add @}


نوع سند: پایان نامه

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه مازندران - دانشکده ریاضی

کلمات کلیدی

میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com

copyright © 2015-2023